Сервисы:

DerSieger - Активность на форуме


Тема: Палатка
Новичок сайта
DerSieger
Сообщений: 7
Рівне
2134 дня назад
6 ноября 2014, четверг
роял ххл дуже хороша будка. мав досвід користування. розміри дійсно вражають, можна заганяти автівку середнього класу. правда, в холодну пору обігріти її важкувато.
якщо є можливість, то обов'язково добрати накидку (WRAP). в жару незамінна річ, навіть я б сказав - рятівна, плюс в холод краще тримається тепло в наметі.
Редактировалось: 1 раз (Последний: 6 ноября 2014 в 15:14)
РКК
Тема: Чехлы для карповых удилищ
Новичок сайта
DerSieger
Сообщений: 7
Рівне
2134 дня назад
24 сентября 2014, среда
alexchains, з власного досвіду взагалі відмовився від холдалу і продав його на... Занадто громіздка штука і не зручна. Щоб скласти в нього вудки потрібно холдал покласти на землю. А як дощ класти в болото? Шанс пошкодити палки при транспортуванні так само присутній.
Зараз перейшов на тубуси. Швидко і просто запакувати вудки, займають менше місця, 100% безпека палок. Замість фірмових тубусів часто використовують прості 2-х метрові каналізаційні пластикові труби. Хто примотує тільки ручки, а хто обшиває в чохол з кишенями. В 1 трубу влазить чотири 13-футові прути. Дешево і сердито. А головне надійно.
Це сугубо моя думка.
РКК
Тема: Карповые грузила
Новичок сайта
DerSieger
Сообщений: 7
Рівне
2134 дня назад
10 февраля 2015, вторник
Андрей Комарь:

... Все груза льются из лома с приёмок. Интересно, во сколько раз подорожал приём свинца?...
Чесно кажучи, по чому прийом я не цікавився. А от продаж на прийомках порівняно з груднем виріс в 2 рази. Я думав прикупити, то ледь не отетерів від ціни.
РКК
Новичок сайта
DerSieger
Сообщений: 7
Рівне
2134 дня назад
9 февраля 2015, понедельник
Wanderer:

Подорожали груза отечественного производителя,Техно-карп,с чем это связано? цена за 130 грамм 18 гривен shock ещё не так давно Английские столько стоили.
За останній період свинець подорожчав в 2 рази! І це тільки перехідна ціна. Та й вся фурнітура прив'язана до долара. А він, як відомо, нині задоволення не з дешевих.
Поки ще є залишки по старих закупівельних цінах. А от в сезон вже все буде по "справжньому". Тобто, як коштувало грузило 1 долар рік тому, так і буде коштувати 1 долар зараз.
РКК
Новичок сайта
DerSieger
Сообщений: 7
Рівне
2134 дня назад
23 сентября 2014, вторник
NK:
но решил подэкономить и сделать грузила из строительной смеси по типу Церезит
чесно кажучи, навіть уявити не можу які то будуть грузила зі шпаклівки і наскільки вона вологостійка, щоб не розтанути у воді, але якщо ви вже зав'язались з будівельними матеріалами, то краще попробуйте зробити з гіпсу форму нормального грузила підходящої для вас ваги та відлити самостійно грузила зі свинцю. теж економія буде, та й толку більше.
РКК
Тема: Освещение в темное время суток
Новичок сайта
DerSieger
Сообщений: 7
Рівне
2134 дня назад
23 сентября 2014, вторник
Із налобних вже декілька років використовую energizer. три режими світла + червоний (дуже корисна штука). батарейки теж цієї фірми - вистачає на цілий рік.
З порівнянні із дешевими налобниками, які використовував раніше, дуже великою перевагою цього енерджайзера та подібних йому по будові є те, що батарейний блок міститься на ремені і притулений до лоба, а сама оптика вже рухається вверх/вниз. а от ті ліхтарі, де батарейний блок рухається разом з оптикою, при нахиленні в низ дуже сильно тягнуть лоба. За вечір-два починає боліти голова та шия.

Стосовно освітлення в наметі. Вже 4 роки використовую лампу денного світла з буди спрінтера поштовика. Освітлення просто шикарне, споживання електроенергії мінімальне, минулого року 4 доби світили 2 лампи в 2-х палатках від старенького 50А акумулятора - він навіть не відчув.
Мав досвід користування фоксовською лампою, описаною декількома постами вище. Враження негативне. Настільні лампи перебувають на рівні очей і дуже сліплять. Освітлення вроді добре, але все-рівно нічого не видно, потрібно жмуритись або затулятись. Пробував її підвішувати - через корпус та кришку світло розходиться по боках, на столиках темно.
Тому, на мою думку, для освітлення наметів краще всього використовувати підвісні плафони, фірмові на магнітному кріплені наприклад. Бачив як люди світять звичайною діодною лентою см. 15-20. Зову ж таки, добре освітлює і мало бере...
Редактировалось: 3 раза (Последний: 23 сентября 2014 в 09:25)
РКК
Тема: Мебель
Новичок сайта
DerSieger
Сообщений: 7
Рівне
2134 дня назад
23 сентября 2014, вторник
Існують розкладушки не тільки щоб добре виспатись, а ще щоб і гарно провести час, коли не клює.

""
Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.


Вантажопідйомність 230 кг., розміри: 206 х 120 х 44-60, вага 22 кг.

""

""
Редактировалось: 1 раз (Последний: 23 сентября 2014 в 10:00)
РКК