Сервисы:

Прилбичі cесія 24-26.05.2014

30 мая 2014 - Spombik
 
Виїзд на риболовлю був запланований за два тижні. Хоча спочатку  сесія мала бути в Миклашеві, але за порадою РКК, була перенесена на Прилбичі, за що їм велике дякую.  Компанія була з п’яти чол. на три сектори (16,17,18).
Зібравши купу речей і обладнання, виїхали за своїми трофеями.
Прибувши десь біля середини дня на замовленні сектори, насамперед здивувало сміття з бутилок, кульків, яке залишають після себе місцеві фідерасти…ой …фідерісти-карасятники. Серед того хламу був знайдений бульбулятор для куріння трави. Оце напевне курнув і карась карпом видається….)))). От і розбивку табору ми почали з зачистки території .
www.interia.com.ua/
Двоє карпоманів з нашої компанії прибули на добу раніше, і вже мали непогані успіхи, дев’ятка в карповому мішку чекала фотосесії. От тільки їхні успіхи того дня не давали мені швиденько розкластися, тільки-но  щось почну монтувати….і писк тих пролоджиків (сигналки), і «Андрюха….ку…ку»……і так з десять разів…..я маркерусь, а вони тянуть…..я кормлюсь, а вони тянуть…знущались, як могли)))…кажуть їхало на шовковицю, печінку і «2012».
Того вечора радий був познайомитись з Ігорем (Уж), який дав нам багато корисних порад, особливо по техніці закидання. Дякую за це. І ще забув його привітати з перемогою на ЧУ по карпфішингу. Отож вітаю і зичу перемогти вам в Італії на світових змаганнях.
Але того вечора в мене і двох моїх колег з Радивилова був повний нуль. Вечором до на нас завітав Дмитро Таргонський, який вніс корективи в наші методи лову, поділився своїми секретними насадками і прикормами. Перший результат був вночі, хороший паровоз, але схід біля самого берега (((( Але над ранок…ех…….12.1 кг. на маті. Отак либився (як на фото), я тільки на своєму весіллі)))) - мій трофей. І того дня нас понесло….. п’ятірки, сімки, дев’ятки, голі і лускаті, і вдень і вночі, і спати нема коли)))) ….гарно було. І водойма гарна. Всі отримали свої трофеї, все заплановане вдалося.
Останні дві риби було зловлено майже одночасно, я ледь встигав з підсакою бігати
Від імені карпоманів Радивилова дякую Саші (Вдала рибалка) і Тарасові Ганіткевичу за замовлення секторів і поруці за нас))), та за корисні поради, дякую Дмитру Таргонському за хороший досвід, допомогу і настанови, і за дві спайки пива ))))), дякую компаньйонам Дмитру і Богдану за хорошу компанію, і за те, що перекрили нам рибу на першу добу))))   РКК рулить!
P.S. Зі слів моєї дружини на другий ранок – перша ніч вдома після рибалки,всі спимо,  донька (1.5 року) через сон плаче, я як завжди, забираю її до нас на наше ліжко, ложу її біля дружини ї фраза – «Я ще піду, вудки перекину а то заплутались» -  впав на подушку і заснув….в дружини очі круглі.



 

При копировании материала на другие ресурсы ссылка http://carpoman.com Карповая рыбалка в Украине - обязательна! - 4036245

Рейтинг: +8 Голосов: 8 5114 просмотров
Комментарии (12)