Сервисы:

Курилка

#4216
Администратор
Николай
Самый популярный Юзер на КАРПОМАНе Благодарность за активность на форуме Медаль за развитие рыбацкой фотогалереи Медаль Грамота Лучший блогер Карпомана Лучшему администратору КАРПОМАНа Орден Карпомана Самый продвинутый КАРПОМАН Медаль за всестороннее развитие сайта 500 записей на форуме Лучшему админу За активность на форуме Орден Карпомана
Сообщений: 1744
Веселиново (Никол. обл.)
1075 дней назад
Mantana:
Мы были на полу диком водоёме,где то в Голопристанском районе.
Ого вас занесло. Я так понял это на левом берегу Днепра?
С ув. Николай
""
#4217
Интересующийся
Tempo di parlare di carpe.
Сообщений: 18
Ukraine
1893 дня назад
Кардашинка ?
#4218
Интересующийся
Tempo di parlare di carpe.
Сообщений: 18
Ukraine
1893 дня назад
Или за збуревкой ?
#4219
Интересующийся
Tempo di parlare di carpe.
Сообщений: 18
Ukraine
1893 дня назад
Мне рассказывали что в этих краях классно. Но сам я не из этого края, как жаль мне.
#4220
СТАРОЖИЛ КАРПОМАН
Mantana
Медаль Благодарность за активность на форуме Самый популярный Юзер на КАРПОМАНе Орден Карпомана самому преданному пользователю сайта Медаль за развитие рыбацкой фотогалереи за отличный отчет начала сезона и за активность на сайте Медаль за активность на сайте. 500 записей на форуме За активность на сайте Орден Карпомана Самый продвинутый КАРПОМАН
Сообщений: 1869
Николаев
205 дней назад
Николай:
Ого вас занесло.
Да занесло не слабо...! smayliki-jesty-307 Были где то среди этих каскадов озёр...?
""
Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.
клев был вчера и завтра.
#4221
Интересующийся
Tempo di parlare di carpe.
Сообщений: 18
Ukraine
1893 дня назад
Админы, не в курсе куда да как прикрепить, сори что не п теме !!


""
Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.
Моє вітання всім поціновувачам донної рибалки. Не в моїх правилах ділитися «звітами» але я вирішив для сайту Карпоман проявити повагу та поділитися своїми думками в момент очікування проходження нересту та акумуляції нових знань та емоцій. Прагну поділитися з Вами своїм коротеньким "звітом" про фідерну рибалку яка відбулася 11.06.17 на всім відомій річці Дніпро.
Сама ідея поїхати на коротеньку сесію (2-3 години) виникла не очікувано та супроводжувалась простим бажанням розвіється від повсякдення та вдихнути свіжого повітря , а разом з ним в надії ковтнути нового натхнення.
Прибувши на річку в 17-00 , після огляду території та підбивши певні підсумки почав в першу чергу замішувати прикормочну суміш, яка ґрунтувалась на 2х сипучих прикормах від ТМ Флагман на фото) та секретної до сьогодні сухої добавки та рідини яка ще певний час залишиться в тіні для сторонніх очей.
Обираючи прикорму дотримувався таких характеристик як легкість, різно фракційність, оскільки чітко усвідомлював що на тому участку рибалки течії фактично немає, та суміш яка гармонічно буде компонувати з моєю супер добавкою яка називається корінь "Васабі".
Коли ми говоримо не лише про класичний фідер а й про карпфішинг, та роль "Васабі" в базовому міксі ,треба в першу чергу пояснити, а комусь просто нагадати що таке Васабі. Васабі це росина яку вирощують для використання в харчовій промисловості, де особливу цінність має коріння, натуральна харчова добавка яка використовується в Японській кухні, в приготуванні та компонуванні не лише блюда "Суші" .Васабі нагадує чимось вітчизняний хрін, гірчицю, але є набагато ефективнішим з точки зору чіткого вираження смаку того чи іншого блюда, розкриваючи, підкреслюючи та доповнюючий смак та запах базового блюда та виступаючи в ролі свого роду каталізатора, оскільки не підвищує температури тіла, та не підвищує артеріальний рух крові в тілі суб'єкта, діє конкретно на піщеві рецептори як людини так і риби . Вкушаючи соус «Васабі» в тій чи іншій формі, відбувається миттєва дія на піщіві рецептори яка супроводжується миттєвим приємним гірким прикусом та миттєвим походженням дії горічі, де наприклад від хріну чи гірчиці деякий час навіть проступають сльози, не викликає опіків, а чітко та гармонічно розкриває сам смак блюда.
Що це дає мені в фідері та окремо в карпфішингі ?
На сам перед, на мою думку, це раціональне використання кормів в якісному та натуральному виражені без шкоди для риби. А також відправити в історію та перервати гегемонію Робін Реда та Белачан на принципах ефективності, результативності, взаємодоповнюваності та доступності з фінансової точки зору.Оскільки відомо що як Робін Ред так і Белачан має певну долю міксів перців та друга з процесом ферментації. Таким чином такі добавки в різних формах масового або серійного випуску діють на піщеві рецептори з акцентом спонукання до активної фази годування викликаючи апетит, та процес дефекації. Але недолік таких добавок це висока калорійність, підвищення температури тіла, виникнення ожогів, провали в активності риби, ті інше.
Васабі це наче буліт формули 1, працює миттєво, не викликає підвищення температури тіла, не є калорійною добавкою на фоні інших і що саме НАЙВАЖЛИВІШЕ вона розкриває не саму себе як складову, як робін чи белачан, а саму складову структурності міксу, бойла, та в цілому прикормочної програми, підкреслюючи кожну складову мікса не як окремої складової(пелет, зерно, бойл, сипуха і т. д) а розкриває складові структури підкреслюючи та окремо виділяючи складові , що дає змогу читко відрізнити з однієї сторони як: калорійність, свіжість, смак, чітко розрізнити склад, корисність і дати собі відповідь чи потрібно мені як рибі цей продукт,також зберігає всі ті дії як виклик апетиту, дефекації. Таким чином розробивши свій власний бойл, дає змогу цілком відмовитися від різного роду виробників а сконцентрувавшись на 1 конкретному, міняючи деякі калорійні складові в залежності від сезону, але залишаючи його ефективність в правильному і корисному використані.Важливо пам'ятати що в Україні придбати корінь Васабі дуже тяжко практично не можливо (оскільки використовують порошкові сурогати, та різні підробки), в такому випадку добре мати друзів моряків.
Якщо поступово підводить резюме та підводить підсумки. Додавши особливо оброблену та за великим рахунком створивши відповідну композицію можна отримати над результати.
Додавши суміш Васабі в прикормі, я підкреслив індивідуальність бази, але це був експеримент на фоні ароми самого виробника (мета була виявити чи є це суттєвим недоліком для компонування та пошук ще кількох відповідей).
Повертаючись до самої рибаки, то я замісив прикорму в 4 етапи, додавши своїх складових та пропустивши через сито 6 номер, я отримав готову суміш до роботи, не став додавати окрасу прикормці в чорний колір, оскільки не вбачав в цьому змісту.
Звісно що в той момент доки настоював суміш займався процесом маркування.
Задача найти перспективну ділянку на річці ускладнювалась тим що вже в дуже активній фазі внутрішня фауна водоймища і не рідкі зачепи за траву не давали чіткої змоги відрізнити бровку від тієї трави.
Але разом з тим надибавши бровку з плавним поливом від 2 метра в 3.5 метри з роком 3 метра, поставив кліпсу на нижній бровці і дистанції 26 метрів, по суті це берегова бровка. Обрав таку точку ігноруючи перспективу руслового напрямку тим що все ж течії на руслі в той момент не було, а також вітру . В своєму арсеналі я маю багато різного повідкового матеріалу, як дорогого так і дешевого (я не з тих людей що купує аби похизуватися чи мати якусь перепустку в закриті групи, чи що гірше не маючи власного смаку) яка відповідає на мою думку конкретним вимогам в конкретних обставинах.
Після приготування та настройки всіх компонентів, перейшов до приважування точки з подачею перших 15 годівниць без живих компонентів таких яких мав в арсеналі, а саме опариша, навозного хробака, та свіже намитого на березі мотиля. Взявши за базовий повідок ліску престон з діаметром 00.9 в довжині 120 см. та гачком овнер сода16 номера з годівницею вагою 56 грамів, все це я блискавично скомпонував на петлі «Гарднер».
Почав процес рибалки з дуже простої тактики, оскільки чітко усвідомлював що маю дуже мало часу в активі і розуміючи що це тестова рибалка, все ж мав бажання щось упіймати. Як зазначив раніше, почав з довжиною повідцята маленького гачка, оскільки на стоячій воді (що дивно для річки) риба може бути на різних "поверхах" а хто б що не говорив та ліска престон рефло все ж відноситься до класу мягких та легких лісок, як ліска іншого бренд SLR яка на всякий випадок завжди є в арсеналі.
Мягка ліска та малий гачок за рахунок своєї мягкості та легкості дає змогу максимально натурально презентувати насадку в товщі води в момент пригруження годівниці до дна, що забезпечується в процесі з запізненням приземлення повідця на фоні годівниці.
Саме такий тандем) як мягка ліска та малий гачок створює вже далеко не дует, а повноцінний оркестр під керівництвом Чайковского, а розмах його баттута нагадую чітку та гармонічну ігру насадки.
В процесі рибалки було опрацьовано різна довжина повідця, різні типи лісок , різні розміри гачків,різні інтервали часу між перезакиданням. І під фініш рибалки було упіймано на гачок номер 14 овнер сода та нейтральної ліски Мегастронг 3 рибини, які я як справжній джентльмен забрав додому, почистив приправив та обсмажив та разом з своїм відносно вірним котом Борисом Костянтиновичем, устроїв королівську трапезу.
Підводячи підсумки. Можу допустити думку та зазначить що риба в той акваторіє де я рибалив немає змістовної концентрації, є певні проходи та скупчення в місцях навислих дерев, порослі комишів та має рух в нічні години (з слів місцевих та заядлих) та в ранці.

Дякую за увагу. Бажаю всім наснаги, гарного настрою та довголіття!!!
""
Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.
""
Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.
""
Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.
""
Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.
""
Изображение уменьшено. Щелкните, чтобы увидеть оригинал.
#4222
Интересующийся
профлюбитель
Сообщений: 10
Херсон
2120 дней назад
Статья уж больно знакомая.Случайно не с форума -РЫБАЛКА В НИЗОВЬЯХ ДНЕПРА? Если ошибаюсь заранее сори
#4223
Интересующийся
Tempo di parlare di carpe.
Сообщений: 18
Ukraine
1893 дня назад
профлюбитель:

Статья уж больно знакомая.Случайно не с форума -РЫБАЛКА В НИЗОВЬЯХ ДНЕПРА? Если ошибаюсь заранее сори

Вы ошибаетесь между некоторыми тезисами которые я упоминал в рвнди этой статей, операторы починят линию и вы получите ответ от подлености автора)
#4224
Интересующийся
Tempo di parlare di carpe.
Сообщений: 18
Ukraine
1893 дня назад
А лучше админы прикрепят в соответ. Раздел
#4225
СТАРОЖИЛ КАРПОМАН
Mantana
Медаль Благодарность за активность на форуме Самый популярный Юзер на КАРПОМАНе Орден Карпомана самому преданному пользователю сайта Медаль за развитие рыбацкой фотогалереи за отличный отчет начала сезона и за активность на сайте Медаль за активность на сайте. 500 записей на форуме За активность на сайте Орден Карпомана Самый продвинутый КАРПОМАН
Сообщений: 1869
Николаев
205 дней назад
Что то на форуме опять какие то каки бяки..! Не чего не грузиться и фото не открывает.Или это только у меня такие проблемы...?
клев был вчера и завтра.
#4226
СТАРОЖИЛ КАРПОМАН
vvkhr
Благодарность за активность на форуме Медаль Самый популярный Юзер на КАРПОМАНе Грамота орден КАРПОМАНА за достижение самого высокого титула на Карпомане Медаль за развитие рыбацкой фотогалереи 500 записей на форуме Почетная грамота Самый продвинутый КАРПОМАН Медаль за активность на сайте. Орден Карпомана "Поздравительная грамота Св. Николая." Активный рыбак сезона 2017.
Сообщений: 1687
Николаев
15 дней назад
Mantana:
Что то на форуме опять какие то каки бяки..! Не чего не грузиться и фото не открывает.Или это только у меня такие проблемы...?

У меня тоже. Началось вчера где то в районе обеда.
Сначала доступ просто пропал, а потом началась катавасия эта.
#4227
СТАРОЖИЛ КАРПОМАН
vvkhr
Благодарность за активность на форуме Медаль Самый популярный Юзер на КАРПОМАНе Грамота орден КАРПОМАНА за достижение самого высокого титула на Карпомане Медаль за развитие рыбацкой фотогалереи 500 записей на форуме Почетная грамота Самый продвинутый КАРПОМАН Медаль за активность на сайте. Орден Карпомана "Поздравительная грамота Св. Николая." Активный рыбак сезона 2017.
Сообщений: 1687
Николаев
15 дней назад
Почитал статью в сообщении 4221.
Ну если уж пишите на украинском языке, то имейте уважение к нему.
Ну это же просто Вассаби (хрен)какой то.
Піщіва = Смакова
Буліт F1 = Болід F1
Ліска = Волосінь
Это только несколько слов из текста.

Кстати о Вассаби и знакомых моряках.
Не знаю как по Украине в целом, но в Николаеве есть магазины Ракушка.
Так там легко можно купить порошок Вассаби.
В отделе где предлагаются товары для изготовления суши и роллов.
Редактировалось: 1 раз (Последний: 13 июня 2017 в 09:32)
#4228
Интересующийся
Tempo di parlare di carpe.
Сообщений: 18
Ukraine
1893 дня назад
vvkhr:

Почитал статью в сообщении 4221.
Ну если уж пишите на украинском языке, то имейте уважение к нему.
Ну это же просто Вассаби (хрен)какой то.
Піщіва = Смакова
Буліт F1 = Болід F1
Ліска = Волосінь
Это только несколько слов из текста.

Кстати о Вассаби и знакомых моряках.
Не знаю как по Украине в целом, но в Николаеве есть магазины Ракушка.
Так там легко можно купить порошок Вассаби.
В отделе где предлагаются товары для изготовления суши и роллов.

Спасибо я учту Все Ваши ремарки, с которыми в принципе я от части не согласен. Мне особенно понравилось про "уважение к языку ", я люблю и уважай свой язык и это факт! Безусловно я и Вам желаю начать с уважения к себе, потому что я точно знаю что слово "Васаби" пишется с 1 "С". Не хочу даже напоминать поговорку "Чья бы собака лаяла.... А так спасибо за интерес к отчёту.
#4229
СТАРОЖИЛ КАРПОМАН
vvkhr
Благодарность за активность на форуме Медаль Самый популярный Юзер на КАРПОМАНе Грамота орден КАРПОМАНА за достижение самого высокого титула на Карпомане Медаль за развитие рыбацкой фотогалереи 500 записей на форуме Почетная грамота Самый продвинутый КАРПОМАН Медаль за активность на сайте. Орден Карпомана "Поздравительная грамота Св. Николая." Активный рыбак сезона 2017.
Сообщений: 1687
Николаев
15 дней назад
Tempo di parlare carpe.:
Спасибо я учту Все Ваши ремарки, с которыми в принципе я от части не согласен. Мне особенно понравилось про "уважение к языку ", я люблю и уважай свой язык и это факт! Безусловно я и Вам желаю начать с уважения к себе, потому что я точно знаю что слово "Васаби" пишется с 1 "С". Не хочу даже напоминать поговорку "Чья бы собака лаяла.... А так спасибо за интерес к отчёту.

Ну вот мы и обогатили друг друга знаниями. Я не знал как пишется Васаби.
А почему вы не согласны с моими ремарками, то я бы послушал.
Ну, а насчет СОБАКИ, то я тут такое могу сказать, что лучше не надо.

Так, что фраза Я ЛЮБЛЮ И УВАЖАЙ СВОЙ ЯЗЫК, тоже мне не очень нравится. Как то по немецки.
Или по итальянски.

Отчет кстати и почти никакой. За 3 часа вы успели сменить и леску и длину поводка и размер крючка.
Мне бы в таком темпе ловить 3 рибини. Хоть бы название рыб сказали, а то главное было, что вы их съели.
Редактировалось: 1 раз (Последний: 13 июня 2017 в 11:01)
#4230
Интересующийся
Tempo di parlare di carpe.
Сообщений: 18
Ukraine
1893 дня назад
vvkhr:

Tempo di parlare carpe.:
Спасибо я учту Все Ваши ремарки, с которыми в принципе я от части не согласен. Мне особенно понравилось про "уважение к языку ", я люблю и уважай свой язык и это факт! Безусловно я и Вам желаю начать с уважения к себе, потому что я точно знаю что слово "Васаби" пишется с 1 "С". Не хочу даже напоминать поговорку "Чья бы собака лаяла.... А так спасибо за интерес к отчёту.

Ну вот мы и обогатили друг друга знаниями. Я не знал как пишется Васаби.
А почему вы не согласны с моими ремарками, то я бы послушал.
Ну, а насчет СОБАКИ, то я тут такое могу сказать, что лучше не надо.

Так, что фраза Я ЛЮБЛЮ И УВАЖАЙ СВОЙ ЯЗЫК, тоже мне не очень нравится. Как то по немецки.
Или по итальянски.

Отчет кстати и почти никакой. За 3 часа вы успели сменить и леску и длину поводка и размер крючка.
Мне бы в таком темпе ловить 3 рибини. Хоть бы название рыб сказали, а то главное было, что вы их съели.

Ну что сказать то, нужно делать выводы которые не всегда приятны, я не претендовал на приз "зрительских симпатий" в номинации "как всем понравится", я дума что это последний мой отчёт на этом форуме. Я не могу себе позволить тратить время читателя, и что самое страшно не вписываться в формат и стандарты личных ожиданий пользователей так и уровней амбиций сайта . Спасибо, и чао, на годик так точно. Нужно всё детально побдумать и сделать правильные выводы, попутно записаться на курсы языков, курсы экстрасенсорных способностей.
Перейти на форум:
Другие темы:
Быстрый ответ
У вас нет прав, чтобы писать на форуме.